Chocolaterie Vermeire

Deel dit:

K & K staat voor Kathleen & Kristel. Wij kokkerellen allebei graag en volgden een twee jaar durende avondopleiding chocolatier.
Na die opleiding bleven de chocoladekriebels ons achtervolgen. Met amper 10 vormen begonnen we pralines te gieten, voor onszelf, familie en vrienden. We kregen steeds meer de vraag of onze lekkernijen ook te koop waren. De keuken van moeder was daarvoor te klein en zo kwamen we op het idee om een eigen zaakje op te starten, in het Meetjeslandse Bassevelde.
Ondertussen vinden al vele klanten hun weg naar onze winkel. Dit komt onder andere omdat onze pralines nu ook gekend zijn als streekproduct.

Samen met een aantal andere streekproducenten hebben wij onze krachten gebundeld en maken we deel uit van de coöperatieve vennootschap mmm…eetjesland.
Ons assortiment bestaat vooral uit vormpralines. Daarnaast hebben we huisgemaakte truffels. Onze specialiteit is het maken van kogeltruffels. We maken ook een klein assortiment suikervrije pralines. U kan bij ons ook terecht voor heerlijke chocolade sinterklaasfiguren en paaseieren en -figuren.

Adresgegevens

Adres : Landsdijk 18, Bassevelde 9968 Assenede, België