De Vliethoeve

Categorie: Hoeveterras

Deel dit:

De Vliethoeve
Hoeveterras De Vliethoeve ligt tegen de Nederlandse grens (Sas Van Gent /Philippine) midden in het krekengebied van de gemeente Assenede. De Meetjeslandse polders vormen een geheel van groen, rust en ruimte. Het hoeveterras De Vliethoeve wordt door Els De Pauw en familie uitgebaat. Ons landbouwbedrijf  verbouwt traditionele akkerbouw nl. aardappelen, suikerbieten en wintertarwe. Het gras van de historisch permanente weilanden wordt op stam verkocht.

Hoeveterras
Sinds 2010 bieden wij op ons hoeveterras pannenkoeken, wafels en hoeve-ijs op basis van verse koeienmelk. We schenken diverse streekbieren zoals Augustijn en de bieren van huisbrouwerij Den Tseut. Voor de openingsuren kan je terecht op onze facebookpagina van Hoeveterras De Vliethoeve, www.facebook.com/profile.php?id=100044801754809.
Groepen reserveren graag vooraf.

Geniet van het prachtig landschap in de directe omgeving van het hoeveterras. Je vindt ons langs het Meetjeslands wandelnetwerk tussen knooppunten 59 en 60. Of al fietsend tussen de Oost-Vlaamse fietsknooppunten 91 en 93. Geïnspireerd door hun eigen kinderen Marte en Noor plaatsen Els en Luc een kindvriendelijke ontvangst centraal. Kinderen kunnen naar hartenlust schommelen, glijden en spelen in een grote zandbak. Ook de kinderboerderij valt bij de jonge gasten in de smaak. Verder kan je op de Vliethoeve terecht voor alle feesten en verjaardagen, voor meetings over conferenties, van personeelsfeest tot productvoorstelling.

Els & team

Adresgegevens

Adres : Smoutersdijkstraat 11, 9960 Assenede, België