Stokerij Eenvoud

Categorie: Dranken

Deel dit:

Stokerij-Eenvoud, gevestigd in Zelzate, werd opgericht door Frederik en Kaat en is gespecialiseerd in het vervaardigen van distillaten uit granen en fruit.
De granen die worden gebruikt, worden ambachtelijk gemalen in de molens van Ertvelde en Poeke, allebei gelegen in het prachtige Meetjesland.
Eenvoud uit de natuur en duurzaamheid gaan hand in hand. Daarom kiest Stokerij-Eenvoud bewust voor producten van eigen bodem, producten die lokaal geteeld en verwerkt worden, onze Belgische trots. Op die manier gaat Stokerij-Eenvoud terug naar de oorsprong.

Als het in Frankrijk en de rest van de wereld een traditie is om een eau de vie van peren, appels, pruimen, … te drinken als digestief, waar zijn wij dan gebleven met onze bourgondische gedachten? Op een uitzondering na, vindt men op geen enkele dessertkaart een eau de vie. Stokerij-Eenvoud wil daar verandering in brengen.

Ons doel is de natuur van onze streek alle eer aan te doen in de creatie van onze distillaten.
We zijn fier om te mogen samen werken met onze landbouwers, molenaars en fruitbouwers op plaatsen waar ambachten samenkomen.
Samengevat: “Proef onze streek en geniet”!

Adresgegevens

Adres : Wachtebekestraat 118, 9060 Zelzate, België