Stokerij Snoeck

Categorie: Dranken

Deel dit:

Stokerij Snoeck is een artisanale stokerij uit het Meetjesland die met lokale grondstoffen (fruit, honing, granen, …) een gevarieerd aanbod aan sterke dranken op de markt brengt.

Als ingenieur biochemie en brouwerijtechnologie, werkte Diedrik jarenlang in de voedingsindustrie. Ondertussen werd de opleidingen tot wijnbouwer-wijnmaker in het Heuvelland en distillateur in Hasselt succesvol afgerond. Met deze kennis en ervaring werd beslist om Stokerij Snoeck op te starten en met veel liefde voor het ambacht en lokale grondstoffen een mooi verhaal te schrijven.

In de stokerij staat de korte keten centraal : Wij geloven in de kracht van lokale samenwerkingen en duurzaamheid. Van honing uit Balgerhoeke, kersen uit St-Jan in Eremo, tot appels uit Lievegem :elk ingrediënt dat wij gebruiken, is zorgvuldig geselecteerd uit onze geliefde regio.

Deze lokale focus is niet alleen goed voor de smaak, maar ook voor onze gemeenschap en het milieu. We zijn een trotse partner van de coöperatie Mmm…eetjesland.

Naast ons eigen gamma van eau de vies, fruitlikeuren, jenevers, brandies en gins, werken we samen met lokale horeca, bedrijven en verenigingen. Voor hen ontwikkelen en produceren we op maat gemaakte producten –  onder private label. Stokerij Snoeck doet ook aan loonstook voor derden.

Adresgegevens

Adres : Kunstdal 4F, Eeklo