t Pauwenhof

Categorie: Vleeswaren

Deel dit:

’t Pauwenhof staat voor lekker en vers vlees dat op natuurlijke wijze gekweekt wordt. Wij willen het industriële aspect uit de veeteelt en slagerij halen. Dit maakt ons beroep niet alleen mooier, maar het is zeker ook ten gunste van het dier en uzelf.

Door op een meer natuurlijke en diervriendelijke manier te kweken, zal dit de smaak en de sappigheid van het vlees ten goede komen.

Aspecten waar wij belang aan hechten:
– Laat het dier een dier worden. Dit wil zeggen geeft het dier de tijd om uit te groeien en niet te snel opfokken en slachten.
– De voeding. Natuurlijke producten voederen. De runderen krijgen bijvoorbeeld lijnzaadkoek, dit zorgt voor omega3-vetzuren, wat goed is voor hart- en bloedvaten.
– Geef het dier een dierwaardig leven. Het is niet omdat een dier zal geslacht worden, dat het geen mooi leven mag hebben.

De meeste producten dien je op voorhand te bestellen en worden per pakket verkocht. Dit is omdat de dieren pas naar het slachthuis gaan als ze bijna volledig verkocht zijn. Dit zorgt er niet alleen voor dat er geen voeding verspild wordt, maar dit komt ook de prijs ten goede

Adresgegevens

Adres : Vrombautstraat 153, Eeklo, België